MONSTER SUSHI HENGELO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1024 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Monster Sushi Hengelo. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 21:28 Bubble tea was wel lekker alleen die tapioca smaakte echt super hard
11 jul 2024 om 20:30 Het eten was heerlijk leuke bezorger mooi op tijd eten was top
10 jul 2024 om 19:41 De zalm pokebowl is lekker en vers, maar de zalm is in iets te grote stukken gesneden
10 jul 2024 om 19:41 Prima sushi, keurig op tijd bezorgd. Bestel sushi normaal bij Kyoto, wou wat anders proberen. Eerlijk is eerlijk; Kyoto is wel iets lekkerder, maar ook duurder.
9 jul 2024 om 22:23 Snelle bezorging en heerlijk eten, top!
9 jul 2024 om 21:36 Snelle bezorgservice! Had een hotbowl en deze was daardoor ook nog lekker vers en warm. Zeker voor herhaling vatbaar.
6 jul 2024 om 19:41 De laatste 2 keer dat ik bestelde verliep het niet vlekkeloos. Beide keren bestelling incorrect of incompleet. Vorige keer ook erg laat, dit keer mooi op tijd. Even gebeld en beide keren erg netjes opgelost en heb ik toch lekker kunnen eten.
5 jul 2024 om 21:00 Goeie bezorging! Optijd en het eten was heerlijk.
5 jul 2024 om 20:16 Kwam netjes optijd aan en goedde kwaliteit, ga hier zeker nog een keer mijn eten bestellen!
5 jul 2024 om 7:27 Was lekker en snel bezorgd!
4 jul 2024 om 23:12 Ijsbergsla op een pokebowl Compleet niet de kwaliteit die ik elders gewend ben.
3 jul 2024 om 19:27 Heerlijk weer! Bezorgen duurde even maar hadden we ook niks over gezegd dus geen probleem